Sivut

lauantai 8. lokakuuta 2016

Uutta ilmettä eteiseen - vinkkaa valaisin

Ilmeisesti jollekin muullekin on joskus käynyt niin, että joutuu tekemään nopeita ratkaisuja tyyliin "kunhan nyt jotakin on". Ja sitten kymmenen vuoden päästä huomaa, että ne väliaikaisratkaisut on ihan hiljaa paikoillaan. Että on unohtanut koko jutun. Tai joutuu päättämään tietämättä, että mitä oikeastaan haluaa. Tätä lajia meillä on eteisen valaistus. Rakennusaikaan sinne on vauhdissa valittu plafondeja. No, valaiseenhan ne toki....mutta kovin hehkeitä ne ei ole, varsinkaan kun niihin kupuihin kertyy kuolleita kärpäsiä (miksi ne sinne ryömii kuolemaan).

Että tässä nyt sitten muutama eteiskuva. Valitut valaisimet näkyvät sekä keittiöön että olohuoneeseen. Mitä sinä tekisit?

Näkymä keittiöstä eteiseen päin:

Olohuoneesta eteiseen:


Jos ei olisi budjetissa rajoja, niin tykkäisin kyllä noista Artekin klassikoista. Toisaalta, tilasta saisi aika rouhean laittamalla pari Ikean Hektaria tuohon korkeampaan osaan vierekkäin...hmmm. Tarvitaan riittävästi valaistustehoa, mutta nyt olis tilaisuus saada eteisestä vähän persoonallisempi. Semmoisia pohdintoja tänään. Nyt ostamaan ulkoilutakkia, tavataan taas!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti