Sivut

lauantai 15. lokakuuta 2016

Ihanat naiset Avonin illassa

Viime viikolla vietettiin kansainvälistä tyttöjen päivää. Jotenkin puun takaa tuli koko teema, en ollut osannut tällaiseen virittäytyä etukäteen ollenkaan, vaan totesin aamulla sosiaalisen median olevan tyttöjen päivää pullollaan. Hienon tavan juhlistaa tätä päivää tarjosi JKL-Blogien yhteinen AVON-bloggaajailta. Kiitos illan järjestämisestä JKL-Blogien puuhanainen eli Hannamaria-blogin Hanna, AVON -aluemyytipäällikkö Miia Keskinen sekä Nainen tummissa -blogin Minttu-Maaria!

Avon ei ollut minulle ennestään kovin tuttu, nimen olin kuullut ja vähän tiesin mistä on kyse. Itse tuotteista ei ole aiempaa kokemusta. Olikin ihan mielenkiintoista kuulla Avonin maajohtajan, Eeva Niinimäen esitys toiminnan juurista ja nykytilanteesta. Avon on kansainvälinen brändi, joka on aloittanut taipaleensa jo 130 vuotta sitten. Suomen toiminnalla on toki hieman lyhyempi historia. Eeva kertoi meille myös hyväntekeväisyystyöstä, sekä tavoitteesta mahdollistaa maailman naisille parempi toimeentulo tuotteita myymällä. Tyttöjen päivän iltana oli ihan hyvä suoda hetki sillekin ajatukselle, että kaikilla "siskoilla" ympäri maailman ei ole samanlailla mahdollisuuksia työssä käymiseen ja oman palkkansa ansaitsemiseen kuin meillä täällä. Varsin hohdokkaan kuvan kauneuskonsulttinan toimimisesta saa Avonin tuoreesta videosta This is Boss Life :).

Illan onnistumisen eteen oli kyllä nähty huikeasti vaivaa. Tuotteita oli laitettu esille kauniisti, tarjoilupöytä notkui herkkuja (ja skumppaa..), paikalla oli tuotteita tuntevia tiiminvetäjiä sekä kaksi meikkaajaa, joiden avulla sai tuntumaa tuotteisiin. Miten voi muuten olla niin hyvää suklaakakkua! Siinä oli kuulemma vielä punajuurtakin...

Iloinen uutinen oli Avonin ja Kenzon yhteistyö. Minulla on ennestään joku Kenzon tuoksu ja esittelyä kuunnellessa jo tuumin että sitä nyt ainakin pitää testata. Kuinka ollakaan kyseinen Life-tuoksu löytyikin sitten lahjakassista, jonka saimme tilaisuudesta mukaan. Samaten sieltä löytyi silmämeikin pohjustusvoide, joka on Suomessakin päätynyt mm Kauneus- ja terveys -lehden sekä Demin suosittelemaksi tuotteeksi. Mahtavaa päästä näitä testaamaan, kiitos! Kokeilin tapahtumassa myös mattahuulipunaa, joka päätyy tilauslistalle, sekä sain hyvät vinkit meikin pohjustustuotteista.

Hienointa illassa oli se, että sain jakaa sen tyttäreni kanssa. Tämä olikin vähän yllättävä käänne, joka sai alkunsa kun meilailin Minttu-Maarian kanssa aiemmin päivällä ja hän viestitti että peruutusten vuoksi tapahtumassa on vielä tilaa, ota joku ystävä mukaan jos haluat. Niinpä houkuttelin mukaan lukion toista luokkaa käyvän tyttären, joka suostuikin reilun puolen tunnin varoitusajalla hyppäämään kyytiin. Olisiko tyttöjen päivää tämän paremmin voinut juhlistaa, eipä tule mieleen! Taitaa vaan käydä niin, että tilauskuponkiin täytyy naputella rivi jos toinenkin. Yhteistuumin siis päätettiin antaa Avonille mahdollisuus ja hankkia joitakin tuotteita kotiin asti kokeiltavaksi.

Todella iso kiitos siis illan järjestäjille kaikesta hemmottelusta, ihanille naisille seurasta ja maitokahviperhosen "toukalle" yhteisestä ajasta <3!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti