Sivut

lauantai 27. elokuuta 2016

Viihtymistä ja vaateostoksia

Viime viikolla sain ilokseni olla mukana blogitapahtumassa. Sellaista ei vielä tämän lyhyen bloggaajaurani aikana olekaan osunut kohdalle, joten perjantai-iltaan liittyi mukavia odotuksia muiden bloggaajien tapaamisesta sekä illan ohjelmasta toki muutenkin. Meidät oli kutsuttu tutustumaan Jyväskylän hotelliuutuuteen, Versoon, joka on aloittanut toimintansa ydinkeskustassa.

Verson aula on sisustettu varsin viehättäväksi. Harvemmin tulee itse majoituttua Jyväskylään, mutta paikka kannattaa pitää mielessä niitä hetkiä varten, kun tarvitaan rauhallinen ja tunnelmallinen paikka istahtaa ystävän kanssa lasilliselle kuulumisia vaihtamaan.Massasta Verson erottaa ketjuun kuulumattomuus ja mieleenpainuvinta hotellissa on paikallisiin tuotteisiin sekä palveluun panostaminen. Tuotepuolella satsataan lähitarjontaan, suomalaisiin tuotteisiin, hotellihuoneiden baarikaappien sisällöstä alkaen. Saimme myös kuulla että aamiasella käytettävissä on kokki, joka pyöräyttää asiakkaalle vaikkapa juuri halutunlaisen munakkaan. No, aamiaiselle asti emme tällä kertaa jääneet, vaan jatkoimme matkaamme VILAan täydentämään syysvaatekaappejamme.

Aivan aluksi VILAn omistaja Suvi Widgren kertoi meille syksyn ja talven nousevista trendeistä. Siinäpä onkin leidi, joka tietää mistä puhuu. Suvi aloitti vaatealan yrittäjänä jo kymmenen vuotta sitten ja on sittemmin avannut jo neljä muutakin VILAa. Onnea hienosta taipaleesta ja menestystä myös eteenpäin!

On muuten ihan luksusta, kun asiansa osaava ammattilainen auttaa vaateostoksissa. Suvin vinkit jäivät mieleen ja tällä viikolla olenkin ollut tarkkana että paita tulee asianmukaisesti hameen sisään eikä helmaa jätetä roikkumaan, ja että liian pitkät hihat tulee käärittyä oikeaan mittaan. Mukaan tarttui musta hame, VILAn tyylille uskollinen pitsipaita sekä Katjan jo hehkuttama coatigan. Se onkin päässyt jo kirkkaasti suosikkivaatteen asemaan. Perjantaina toimittiinkin sattumalta VILAn mannekiineina molemmat, kun tavattiin lounaan merkeissä ja molemmilla oli (erimallinen) coatingan :D.

Vielähän tuonne jäi monta kivaa juttua ostettavaksi ja lisääkin tulee joka viikko. Jos haluat lukea lisää Verson ja VILAn tarinoista, suosittelen kurkkaamaan Kertun blogin postaukset:

Jos rakastat palvelua, käytä sitä
Asenne ja farkut syksyyn, check!

Lämmin kiitos mukavasta illasta bloggaajakumppaneille, Kertulle järjestänä ja tietysi Versolle ja VILAlle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti