Sivut

sunnuntai 14. elokuuta 2016

Kesä purkissa

Onpa ollut erityisen ihana loma. Kesäpäiviä täynnä aurinkoa, iloa ja valoa, ukkosta ja rakeita, rakkaita ja onnea. Tarpeellisia päiviä ilman sovittua ohjelmaa, viikkoja ilman deadlineja, päiviä joita koristaa vain yksi kalenterimerkintä. Päiviä jolloin on ex tempore lähdetty sukulaismökille uimaan ja saunaan tai kieppumaan huvipuistoon. Vähän juhlaakin, kotona ja vieraana. Monta hyvää kohtaamista ja muistoa säilöä purkkiin otettavaksi esiin talven pimeinä iltoina.
Sukulaismökin tunnelmassa on varmasti jotakin tuttua hyvin monille suomalaisille. Moni kesäparatiisi pitää sisällään enemmän tai vähemmän jotakin vanhaa (retroja astioita edes), jotakin uutta (toimivan wlanin) ja jotakin sinistä (taivasta ja vettä).

Heh, muistan kun reilut kymmenen vuotta sitten kirjoitin itsestäni kuvausta jollekin (silloin lähes ainoalle!) nettideittipalstalle. Laitoin siihen että olen "järvisieluinen mökki-ihminen". Se ominaisuus ei kyllä ole näinä vuosina kadonnut minnekään, eikä ole se kumppanikaan joka sitä kautta löytyi <3.Meidän taloudessa arki on jo alkanut muille, myös ekaluokkalaiselle joka on reippaana lähtenyt koulutielle. Oma arkeni alkaa huomenna. Edessäni on uudenlainen arki, josta tiedän vasta rahtusen. Sen tiedän, että tällä kertaa loman jälkeisestä maanantaista tulee päivä täynnä intoa ja uusia työkavereita :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti