Sivut

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Seinäjoen asuntomessut 2016 | Ideavarkaissa

Jatketaanpa sitten juttua niistä asuntomessuista (tässä aiempi postaus). Messuilla käyminen on vähän niinkuin kävelisi sisustuslehdessä, kivoja ideoita voi sitten soveltaa kotona joko samaan tapaan tai itselle sopivammaksi muokattuna. Meillä kävi sikäli hyvä tuuri, että saimme tutustua kohteisiin ensimmäiset tunnit varsin vähillä jonotuksilla. Tässäpä muutama yksityiskohta, joista ainakin osaa aion "lainata".

Pelkistettyjä yhden kukan tai viherkasvin lehden asetelmia on näkynyt lehdissä ja blogeissa jo jonkin aikaa. Messukohteessa oli hauskasti aseteltu useampi vieretysten, näyttää oikein kivalta:

Neilikoita olohuoneessa Toisessa kohteessa vastaava idea oli nostettu terassin ritiläseinämään. Vaatii jo vähän enemmän vaivaa, mutta toimisi vaikka juhlasomisteena.

Kukkasia seinälle
Pihlajanoksat tuntuivat olevan myöskin varsin suosittuja. Siinäpä onkin aika helppo ja edullinen sisustusidea!

Yksi hauskuus messuilla on katsella kauniita kattauksia, joita koteihin on tehty. Tuossa yläpuolella olevassa kattauskuvassa näkyykin yksi hauska juttu eli harmaantunut puu. Tosi kaunis ja simppeli kattaus. Olispa tosi kiva laittaa ihan justiinsa noin vaikka jouluiseen pöytään puuroa tarjottaessa. Sitten vaan haalimaan jostain tuommoiset "tabletit"...

Vanhaa puuta kattauksessa
Tykkään myös pienistä oivalluksista kuten tässä:

Lempi-kynttilä
Kiva kynttilä ilman puuhelmiäkin, mutta vallan mukavan näkönen noin. Viime vuoden messukuvissani esiintyy useampikin puinen pikkujakkara, tänä vuonna ehdin bongata ainakin tämän yhden. Tämmöiset on jotenkin aina yhtä sympaattisia :) Pikkujakkaroiden fanitus ei ole kovin hankala sisustusvamma, näitähän mahtuu mihin vaan?

musta pikkujakkara
Ja viimeisimpänä hauska "valokuvanaulakko" vai mikähän tämän virallinen nimi on...jäi jostain syystä selvittämättä tarkemmin tämän toteutus. Hupaisa idea kuitenkin :)

pikkunaulakko kuvineen
Semmoisia messumietteitä tällä erää. Tavataan taas!

1 kommentti:

  1. Hyviä nostoja! Ollaan juuri ajelemassa asuntomessuille päin, joten piti kurkkia jo etukäteen mitä olet sieltä bongannut 😊

    VastaaPoista