Sivut

torstai 21. heinäkuuta 2016

Seinäjoen asuntomessut 2016 | Musta on

Tervehdys! Kesällä on päästävä asuntomessuille. Ellei ne ole liian kaukana :) Monet messut on siis tullut jo kierrettyä, jotkut jäi väliin sen jälkeen kun oma talo oli suunnilleen valmis ja raksarasitus pahimmillaan. Tänä vuonna messut järjestetään Seinäjoella, jonne ajelimme päiväksi katselemaan ja vaikuttumaan tällä viikolla.

Messuista kirjoitetaan paljon sisustuslehdissä ja monissa blogeissa, niinpä en lähesty teemaa niinkään kohteita esittelemällä, vaan kokoamalla omia tunnelmia muutaman postauksen verran. Messuilla nimittäin näkee uusia ideoita ja trendejä, jolloin tulee samalla punnittua mitä niistä itse ajattelee. Ensimmäistä kertaa kuljin messuilla vähän paremman (kuin puhelimen/pokkarin) kameran kanssa, nyt on ollut hauska seuloa kuvia ja tavallaan puristaa kasaan mitä ne omista mieltymyksistä tällä hetkellä kertovat.

Musta rottinkituoli kutsuu lukemaan
Mun mielestä messuilla oli tänä vuonna aiempaa rohkeammin väriä. En tokikaan kiertänyt kaikkia kohteita, mutta semmonen fiilis jäi. Tai sitten se johtuu vaan siitä, että kiinnitin itse huomioita etenkin mustan käyttöön. Huomasin nimittäin että tykkäsin siitä kovasti. Musta on tehokasta, tunnelmallista ja kodikasta kun sitä osaa oikein käyttää. Pahoittelen etten muista mistä kodista tuo yllä oleva tunnelmakuva on. Rottinkituoleja näkyi muuten muuallakin.

Erityisen rohkeasti mustaa oli kohteessa 24, Helena Karihtalan sisustamassa Pohjanmaa-talossa. Se oli yksi suosikeistani, talo jossa oli luonnetta (ja mustaa :D). Tässä muutama esimerkki:

Lastenhuone kohteessa 24

Makuuhuone kattoparruineen kohteessa 24


Vaikka näyttää selkeästi musta kausi tekevän omassa sisutuksessa tuloaan, täytynee kuitenkin hillitä itsensä ja aloittaa vaikka kattamalla mustaa, kuten kohteen 7 kesäkeittiössä.


Asuntomessupostauksia on luvassa lähipäivinä lisää, ihan vaan siksi että innostuin itse taas kovasti (voin lähtee mukaan jos joku on menossa päiväseltään vielä käväseen :D).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti