Sivut

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Väriä pintaan - pojan huoneen päivitystä

Jopas onkin aikaa huiskahtanut edellisestä postauksesta, hups. Sen olen päättänyt jo blogia aloittaessa, että hirveetä stressiä en suostu tästä ottamaan, vaan postaan silloin kun tilaisuus ja fiilis. Kaikenlaista onkin tullut tässä puuhattua ihan perusarjen pyörittämisen lisäksi. Viime viikonloppuna kävin teloin ja pensselein toimeen koulupojan huoneen kanssa. Taustaseinän väri vaihtui persikasta Tikkurilan Deniminsiniseen.

Kuvassa seinä on vähän kiiltävämpi kuin mitä se oikeasti on, kun oli niin kova hinku päästä kuvaamaan ennen kuin maali oli edes kunnolla kuivaa :).

Seinän maalaaminen oli tässä tapauksessa vähän työlästä, koska hommaan sisältyi myös lelujen läpikäynti ja tarpeettomien/rikkinäisten poistaminen. Se on kyllä aina melkoinen urakka, jossa ei paljon konmarit auta. Lapsilla on aikalailla eri näkemys siitä, mitkä asiat tuottavat iloa ja mitkä ovat tarkoituksensa täyttäneet :D. Maalaus- ja siivousurakan yhteydessä käänsimme kirjahyllyn tuohon sängyn viereen, jolloin sängyn alle jäävä tila palvelee majana (huomaa kirjahyllyyn jätetty tyhjä "ikkuna"). Hyllyn toiselle puolelle jäikin yllättävän hyvin tilaa pienelle legoilupisteelle. Majassa on vanhasta patjasta itse päällystetyt leikkityynyt (kankaat Ikeasta). 
Seinälle, lähelle huoneen nurkkaa nostin laatikon pohjalle vähän unohtuneet Arabian eläinaiheiset koristelautaset. Koulupöytä, Ikean Micke, on sijoitettu ikkunan alle. Pojalle oli erityisen tärkeää että pöydän kaveriksi hankittiin myös Micke-laatikosto, jotta kaappeja ja lokeroita on varmasti riittävästi (lisää kätköjä nyrkinkokoisille kiville ja muille aarteille :D).
Tuntuu, että nämä maja- ja legoratkaisut sopivat hyvin tähän hetkeen ja tulevan ekaluokkalaisen elämään. Kovin monen vuoden juttuja ne eivät ehkä enää ole, kirjahyllyyn jo päivitettiin Aku Ankka -osasto lukevan pojan iloksi. Olen hieman haaveillut Zipit-päiväpeittoa tuohon pojan sänkyyn, voisi olla ihan toimiva ratkaisu. Tuumataan :). Koko huonetta vartioi Buzz.

 Kohti ääretöntä ja sen yli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti