Sivut

maanantai 4. huhtikuuta 2016

Sisustussuunnitelmia koulupojan huoneeseen

Ensi syksynä meidän kuopus lähtee kouluun. Hänellä on nyt käytössään isosiskolta "peritty" huone, jossa on ollut kiva leikkiä vaikka yksi seinä onkin oranssi :). Kevään ja kesän aikana on tarkoitus päivittää se vähän isomman pojan tarpeeseen. Olemme yhdessä eskaripojan kanssa jo aloittaneet suunnittelun ja tehneet jo yhden hankinnankin. Löysimme facebook-kirpparilta sopivan siron  koululaistuolin. Parasta siinä on tietysti se, että se pyörii!


Laadukkaalla Martelan kalusteella on vielä käyttöikää meille riittämiin, kympin sijoitus oli kannattava (ainakin riemua siitä on saatu jo vähintään kympin edestä). Pöydäksi olemme valinneet IKEAn Micke-työpöytän valkoisena, sitä ei ole hankittu vielä. Sänky ja kirjahylly huoneessa jo on, ne säilytetään. Oranssi seinä on tarkoitus maalata (äidille sopivaa kesälomapuuhaa). Väriksi eskaripoika toivoo Tikkurilan Denimiä:Denimillä on maalattu tuossa esitteessä keittiön seiniä, näyttää mielestämme hienolta valkoisten kalusteiden taustana. Eskaripoika on aktiivisesti mukana suunnittelussa ja onkin piirtänyt virallisen pohjakuvan kalusteratkaisusta :)Tässä vielä tulevan koululaisen omat kommentit:
"Tykkään erilaisista huoneista ja kun sitä voi erilaiseksi muokata. On tärkeetä että siinä viihtyy ja että on mukava tehä läksyjä. "

Tavataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti