Sivut

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

String Pocket ja muitakin hyllyjä

Kuluneella viikolla on ollut ihana todeta, että työpäivän jälkeen onkin vielä valoisaa ja että kevät etenee jo kohisten. Sain nyt kuvattua String Pocket -hyllyn suunnitellulla paikallaan, tadaa!:

String pocket valkoinen harmaalla seinällä

Hylly on siis makuuhuoneen seinällä. Ihana ilta-aurinko helli kuvatessa :). Hyllyllä on pieniä mutta tärkeitä juttuja, kuten tuo pikkutaulu. Siinä on Ikean kehyksissä mummoni aikanaan perunalaatikkoon lisäämä lappu, viehättävä muisto tärkeästä ihmisestä jonka onnekseni sain pitää elämässäni kauan.

Ylähyllyn tavaroita
String Pocket on kyllä keveä ja kaunis, niitä tekisi mieli hankkia heti lisää. Näin keväällä minut on (jälleen) vallannut kaappi- ja tavara-ahdistus. Kaikki ovien takana piileskelevä epäjärjestys ja ylimääräinen roina kummittelee mielessä. Aika moni näyttää kovasti innostuneen KonMari - menetelmästä. Itse en ole kirjaan vielä tarttunut ja suhtaudun siihen pelonsekaisin tuntein :D Entä jos ohjeista stressaantuu vaan lisää? Miten voi KonMarittaa koko perheen tavarat? Ehkäpä pitäisi vaan rohkeasti hommata se kirja ja tarttua härkää sarvista ja kaappeja kahvoista. Voisihan siitä löytä uutta näkökulmaa. Onko sinulla kokemusta KonMarista?

Vai pitäisikö niiden sotkuisten kaappien sijaan keskittyä miettimään tätä, joka on siisti, kaunis, ilmava...suorastaan zen :)?

Valkoinen string pocket harmaalla seinällä


Tavataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti