Sivut

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Päättyvä pääsiäinen

Tänään on toinen pääsiäispäivä. Meillä onkin vietetty vähän poikkeuksellista pääsiäistä, sillä tänä vuonna emme matkanneet kumpaankaan mummolaan. Usein niin on tehty kun tarjolla on neljän päivän vapaa ja aikaa sukuloida. Nyt toimittiin toisin, kun moneen viikonloppuun on kertynyt kaikenlaista touhua ja tohinaa.


Viime viikolla kaivelin kaappeja, jotta voisimme koristella kotiin pääsiäisilmettä. Totesin että meilläpä ei varsinaisia pääsiäiskoristeita kovin suurta valikoimaa olekaan, ehkäpä juuri siksi ettemme yleensä ole sitä kotona viettäneet. Siksi ei koristeitakaan ole tänne paljoa levitelty. Eskaripojan kanssa kylvimme rairuohot, haimme marketista muutaman narsissin ja pihasta oksia maljakoihin. Hyvin pärjättiin näillä ja muutamalla tipusella :).


Muutaman päivän vapaa tuli kyllä oikein mukavaan väliin. Saatiin sekä lepoa että touhua. Kohokohtina voi mainita vaikka iltapäiväkahvit kasvihuoneessa kirkkaassa auringonpaisteessa eilen, kevätsiivous kodinhoitohuoneessa ja varastossa, lasten kyläilevät serkut ja koirakaveri. Ehdoton huippu oli toki perjantainen pääsiäisajelu Pohjanmaalle, katsomaan meille toukokuussa muuttavaa uutta perheenjäsentä :). Siitä kuitenkin lisää juttua tuonnempana, nyt pitäisi kuvata pari laatikollista ylimääräistä kamaa FB-kirppiksellä myytäväksi, huoh. Tavataan taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti