Sivut

perjantai 5. helmikuuta 2016

Vähän lisää olohuonetta

Aiemman postauksen jatkoksi lupailin lisäkuvia olohuoneesta, niinpä niitä on nyt tarjolla :).Sohvan takana vasemmalla on sivupöytä, jolle on kiva koota vaihtuvia asetelmia. Keltaista on olohuoneessa pieniä yksityiskohtia, kuten keittiö/ruokailutilassakin. Näitä keltaisia pilkkuja alkoi ilmestyä joskus vuosi-pari sitten, enkä ole ilmeisesti ole vielä kyllästynyt kun niitä näyttää hiipivän tänne lisää. Ihan viime päivinä on kyllä käynyt mielessä, että vaihtaisiko olohuoneen keltaiset yksityiskohdat sinisiin, kun kaikkea kivaa sinistä näyttää nyt olevan tarjolla.

Tulisipa muuten pian kevät tai edes aurinkoisempia talvipäiviä, jotta näihin kuviin saisi paremmin luonnonvaloa!Kynttilänjalat ovat Iittalan tuttuja Nappuloita. Tuon ison ruskean maljan olen saanut anopilta (kiitos kaunis, se on ihana!), enkä ole tullut selvittäneeksi sen taustoja tarkemmin. Nytpä löysin siitä lisää tietoa Vihreän talon blogista. Kyseessä on Heikki Orvolan Miranda, jota on näemmä valmistettu myös jälkiruokakokoisena. Apua, nytkö niitä täytyy jostain etsiä seuraavaksi, näyttävät olevan vallan viehkeitä!


Ja lopuksi muutama yksityiskohta, jotka äkkiseltään vaikuttavat esille unohtuneilta joulukoristeilta :D. Pentikin himmeli on vaan niin kaunis esine, etten raaski laittaa sitä säilöön ihan vielä. Keväämmällä sitten. Tuo valkoinen sydän on ystävältä saatu jouluntoivotus, mutta on kotiutunut tuohon kirjahyllyn nuppiin niin että ilman näyttää liian tyhjältä.

Nähdään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti