Sivut

keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Tänään(kin) on laitettava ruokaa

Mun piti seuraavaksi postata lisää olohuonejuttuja, mutta tänään laitetaankin ruokaa, oho. Niin se elämä yllättää, ruokabloggaajana en nimittäin näe itseäni mitenkään :D. 

Kokkina en ole kaksinen, vaan hyvinkin keskinkertainen. Eniten tympii laittaa ruokaa arkena äkkiä-työpäivän-päälle-kaikilla-on-jo-nälkä. Toisinaan teen valmiiksi paria lajia keittoa/laatikkoa/pataa, joita sitten lämmitellään seuraavat päivät - näin helpotetaan ruuhkavuosille tyypillistä harrastuksiin kuskailua ja muuta aikatauluhässäkkää. Joskus haen inspiraatiota (ja etenkin vaihtelua) netistä, viime aikoina suosikkini on ollut Soppa365, varsinkin huikea Ruokapaniikki -nappula. Sieltä bongasin tälle päivälle kokeiluun Meksikolaisen jauhelihapannun. Sovelsin ohjetta vähän; pinaattia en tällä kertaa laittanut, sen sijaan sujautin mukaan purkillisen kidney-papuja. Kevätsipulia ei kaupasta löytynyt, mutta ruohosipuli ajaa saman asian lähes yhtä tyylikkäästi.

Hyvin tuntui perheelle maistuvan eli tulee varmaankin tehtyä toisenkin kerran. Ja mitähän tuo viherkasvi tekee ruokakuvissa? No ei varsinaisesti mitään, se vaan lähti mukaan kaupasta kun oli niin söpönen. Eikö?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti