Sivut

sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Sunnuntai makuuhuoneessa

Tämä viikonloppu on vierähtänyt opintojen merkeissä. Opiskelen työn ohella ja muutaman kerran kuukaudessa vietän perjantai-illan ja lauantain koulussa. Vaikka se onkin aika ajoin kuormittavaa ja vaatii joustoa perheeltä, tunnen aina kuinka pää tuulettuu :). Ja opiskelukavereiden kohtaaminen on aina rikastuttavaa.

No, jotta viikonloppu sisältäisi myös palauttavaa aikaa, olen tänään rakentanut yhden lumiukon, pelannut eskaripojan kanssa Super-Mariota ja kuvannut meidän makuuhuonetta blogia varten. Minun ja siippani makkari sijaitsee talon toisessa kerroksessa.

ikean kirsikkataulut makuuhuoneessa

Makuuhuone on kohtuullisen tilava, siinä on lattian tasosta alkavat ikkunat ja oma parveke.Huone on myös korkea, korkeimmalla kohdalla sisäkatto on 3,3 metrissä. Huone on yksi niistä,  joka on yhdeksänvuotiaassa talossamme ollut jo remonttikohteena eli yksi seinä on saanut uuden maalipinnan. Se on sänkyä vastapäätä oleva päätyseinä, joka oli alunperin tummansininen. Nyt se on tummanharmaa, pinnassa hopenvärinen Taika Stardust.


Pari epätavallisempaa ratkaisua tehtiin makuuhuoneen suunnitteluvaiheessa. Makkarissa on kaksi vaatehuonetta vierekkäin; His and Hers. Tämä on osoittautunut hyväksi valinnaksi, kamppeille on kunnolla tilaa eivätkä puolipitoiset vaatteet loju ympäriinsä (paitsi joskus). Toinen juttu on sisäikkuna, josta voi vakoilla olohuoneen tapahtumia :D.

marimekon verhot fokus

Verhoina on Ikean ruskeat pimennysverhot ja Marimekon Fokus -kuosia. Sänky on viimevuotinen hankinta Sotkasta, pääty Ikean. Yöpöytinä on käytettynä hankitut Componobilit. Ai niin ja päiväpeitto on kympin kirpparilöytö. Loppuun vielä pikkutaulut makkarin ovenpielestä, niissäkin Ikean kortteja. Nähdään taas!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti