Sivut

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Sisustushaaveita tälle keväälle

Aina pitää olla haaveita. Ja suunnitelmia, jotka vaan odottaa toteuttamista. Sisustuspuolella on listalla paitsi pari isompaa projektia, myöskin muutamia hankintoja, joissa saatan piankin päästä toteutukseen asti. Ehkä :).

Ensiksikin yksi sellainen kaikilla-on-tämä tai ainakin-kaikilla-sisustusbloggaajilla-on-tämä: String Pocket. Olen jo jonkin aikaa nähnyt mielessäni sellaisen meidän makuuhuoneen seinällä, tiedän jopa jo mitä siihen laitan! Hyvin suunniteltu on puoliksi hankittu? No, lopullinen väri on vielä päättämättä...hienoja fiiliskuvia löytyy esimerkiksi Stringin verkkosivuilta ja toki lukuisista sisustusblogeista. Nämä kuvat on luvalla lainattu Finnish Design Shopista:

Toinen haave on Normann Copenhagenin Bell-valaisin. En muista missä ja milloin olen nähnyt sen ensimmäistä kertaa, mutta viime kesän Asuntomessuilla siitä tarttui kuva kännykkään. Tämä lamppu on rakkautta ensi - tai viimeistään toisella silmäyksellä! Niin kovin symppis ja näyttäisi ihan varmasti hyvältä ruokapöydän yläpuolella. Belliä saa neljää eri kokoa ja muutamaa eri väriä, tällä hetkellä miellyttää tuo harmaa:
Isompia mietittäviä (kivaa!) jatkossa ovat pojan huone, joka odottaa muuntamista koululaisen huoneeksi. Käytännössä se tarkoittanee vähintään yhden seinän maalaamista ja jonkinlaisen pöydän hankkimista. Sänky on jo isojen poikien kokoa :). Toinen homma on sisustamista ulkona eli viime kesänä rakennetun terassin kalustamista. Niistä ehkä lisää tuonnempana. Tapaamisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti